5 комада који нам помажу да будемо стилизоване по летњим врућинама

4.7.24



Најизазованије годишње доба за формално облачење је дефинитивно лето. Кад нас затекну превисоке температуре, склапање изгледа за посао постаје главна недоумица. Твоја комбинација мора да буде довољно лагана да победи ту врућину (и знојење!) на путу до канцеларије, али мора и да буде прикладна за посао. Лагани материјали, као што је лан, и незаобилазне летње хаљине су један део слагалице. Јер за овако изазовне прилике је потребно само 5 комада које можете носити у ротацији до септембра, и који вас неће изневерити. Такође их можете носити у више прилика, а не само на посао. 



1. Кошуља-хаљина



Кошуља хаљина је удобна, прозрачна и савршена за топле дане. Такође је савршена за посао јер има формални изглед. Комбинујте је уз сандале/патике и вама омиљени минималистички накит. Хаљина изнад је из Заре.



2. Ланени шорц



Лан је савршен материјал за топле дане. Шорц високог струка у нежној крем боји ће се савршено слагати уз сваку вашу комбинацију. Удобан је, свестран и одлично би ишао уз ланени сако или прслук као на слици испод. Можете га комбиновати са свим комадима у крем боји, па ћете добити стајлиш монохроматску комбинацију. 




3. Ланене панталоне



Иако је Зара представила ланене панталоне на плажи, оне су ипак савршеније за лето у граду. Уколико ланени шорц није дозвољен у вашој канцеларији, онда су ланене панталоне ваш кључни комад за јул и август. У њима можемо да дишемо, док изгледамо елегантно. Комбинујемо их уз лагану кошуљу или ширу мајицу, који су последња два кључна комада летње капсуле.



4. Бела кошуља



Увек је елегантна, удобна, практична за врућине и незаобилазна за канцеларију. За лето 2024. имамо у понуди кошуље ширег и необичног кроја. Комбинујемо их уз ланене панталоне, шорц или сукњу. Само се држите неутралних боја и можете да носите беле кошуље скоро сваки дан.

Модел кошуље на слици изнад је одличан Зарин одговор на класичну кошуљу, али за вреле летње дане. Поред беле, у ротацију убацујемо и беж памучну кошуљу из Х&М-а, која се такође лако комбинује.



Али нам требају и кошуље краћих рукава, које нису ништа мање елегантне. Модел испод је из Х&М-а.




5. Бела мајица



Једноставна бела мајица, ширег кроја је други класичан комад који носимо данима кад не носимо кошуљу на посао. Класична мајица се лако комбинује уз све. Важно је само да не буде нападна и да остане минималистичка. Изаберите обичну белу или крем мајицу. Или може имати суптилне линије или детаље. 

Мајица са линијама изнад, као и мајица са украсним детаљима испод су из Х&М-а. 





Фото: Пинтерест, Х&М, Зара

Постави коментар