6 елегантних начина како стилизујемо тексас шорц овог лета

22.7.24


Тексас шорц је комад који је стално у тренду, али је и најподложнији трендовима. Његов облик се константно мења. Од мини верзија до бермуда, од поцепаних до светлих или тамних, од спортских до модела којима је дозвољено да кроче у канцеларију. 


Стилисти су такође одлучили да се поиграју са овим комадом. Тексас као материјал се лако комбинује, тексас шорц одлично стоји свима и одличан је за лето кад смо због високих температура очајни за стајлиш решењима.


Тексас шорц ће вам помоћи да склопите неколико комбинација које ћете редовно носити предстојећих врелих дана. Сви комади које предлажемо испод су основни комади, што значи да их лако можете наћи у тржним центрима и да их лако можете комбиновати и уз друге комаде, па су добра инвестиција. Према нашем истраживању (по продавницама и непрестаном тражењу по сајтовима модних кућа), Х&М тренутно има у понуди одличне основне комаде које лако можете да комбинујете уз тексас шорц.


Погледајте наших 6 предлога испод и јавите нам утиске.



1. Блејзер + мајица



Морамо да почнемо од пословне комбинације јер не можемо цело лето да проведемо на одмору. Tексас бермуде, бела мајица (или нека друга једнобојна), сако ширег кроја и сандале су феноменалан изглед за посао. Сандале можемо заменити балетанкама, или за опуштенију верзију - патикама. 



2. Бела мајица + папуче



Једноставна бела мајица коју ћемо да упашемо у шорц (много је елегантније на овај начин), беж папуче или сандале и беж торба чине најелегантнији изглед за свакодневне обавезе. Сведен, минималистички изглед са само три боје изгледа скупо, али само наизглед јер се сви комади могу наћи у продавницама брзе моде.



3. Црна кошуља + црне сандале


Црна боја је дефинитивно најелегантнија и нема конкуренцију. Иако лети волимо да се држимо светлих боја, црна кошуља је изузетак. Црна кошуља уз кратак тексас шорц и црне папуче/сандале је још један савршен изглед за свакодневне летње активности. Додајемо им сламнати шешир (аутентични комад лета) и плетену торбу. Од аксесоара додајемо само минималистички накит и црне наочаре за сунце. Немојте додавати ниједну другу боју.

Уколико желите овај изглед да стилизујете за посао, одаберите бермуде шорц (као у првом примеру) и елегантније сандале или балетанке. 



4. Плава кошуља + балетанке



Монохроматски изгледи су редовно најелегантнији, па комбинација светлог тексас шорца и светло плаве кошуље је лак и сигурно најбржи начин да изгледате сређено по овим врућинама. Додајемо им балетанке и минималистички накит.



5. Бела кошуља + јапанке



Још једну кошуљу комбинујемо уз шорц, јер је шорцу као спортском комаду потребан формалан комад као што је кошуља да избалансира изглед. Бела кошуља додаје лагане вибрације, па јој додајемо јапанке (или балетанке ако је комбинација за посао), бели сламнати шешир и опет минималистички накит. Торбица такође може бити беле или беж боје.



6. Једноделни купаћи



Савршена комбинација за плажу се састоји од једноделног купаћег, који мења мајицу, и тексас шорца. У овој комбинацији можете да се поиграте са кројем шорца - може да буде кратак, исцепан, у било којој нијанси. Само је важно да се слаже уз купаћи, где опет на сцену ступају неутралне боје јер се увек феноменално уклапају и увек изгледају луксузно. Комбинацији додајемо сламнати шешир, плетену торбу и беж сандале. Овај изглед је одличан за било које слободне тренутке близу воде, кад желимо у сваком тренутку да ускочимо у море, али и да изгледамо стилизовано ван воде.


Фото: Пинтерест

Постави коментар