6 комада који ће учинити ваш изглед загарантовано скупљим

28.7.24

 


Знате ону изреку ,,Обуци се онако како желиш да ти се обраћају”? Понекад морамо да изгледамо скупље обучено за одређена дешавања и ситуације. Али то не значи да морамо да носимо скупу одећу. Стилисти се увек одушеве кад неко успе да искомбинује повољну одећу и добије скупљи изглед. То се зове успешно стилизовање!


Важно је да се држите неутралних боја, имате добре основне комаде и пратите трендове. Добри основни комади су бела и црна мајица, бела кошуља, фармерке, тексас јакна, итд. Поред ових комада, требате да имате 6 комада који су такође основни, приступачни и изгледају скупље него што стварно јесу.



1. Сатенска сукња



Сатенска сукња у црној боји је један од најпопуларнијих комада у уличном стилу. Такође је један од основних комада, па је одлична за вашу капсула колекцију. Тако је елегантна, да је можемо комбиновати уз патике и белу мајицу за посао. Многе компаније брзе моде праве одличне сукње у овом стилу, чак и другачијег материјала. Ови модели су једнако ефективни јер изгледају скоро исто као сатен.


2. Фармерке широких ногавица



Фармерке су један од наших омиљених комада јер увек можемо да их купимо повољно и уз једноставно комбиновање увек добијамо савршену комбинацију. Фармерке широких ногавица изгледају много елегантније од уских. Комбинујемо их уз једноставну мајицу и, ако желимо да останемо у елегантним вибрацијама, сандале или балетанке. Остајемо при неутралним бојама и кад бирамо ташну, наочаре за сунце и одличан додатак - каиш.


3. Ланене панталоне



Лан је савршен материјал за лето, а ланене панталоне су комад од лана који изгледа најскупље. Комбинујемо их једноставно, уз мајицу и сандале неутралних боја. Најелегантније су ланене панталоне у белим, беж или у земљаним тоновима. Овом савршеном изгледу још додајемо плетену торбу, која је заштитни комад лета.


4. Мачкасте наочаре за сунце



Апсолутно никад нећете погрешити са црним мачкастим наочарама за сунце. Комбинују се уз све, могу се носити у сваком годишњем добу и скоро свима добро стоје. И што је најбоље, можете их купити повољно, а изгледаће скупо!


5. Беле патике



Беле патике су још један класик који се апсолутно најлакше комбинује. Можете их комбиновати уз све, као и за сваки догађај. Видели смо у овом посту да Наоми Кембел носи патике уз хаљине високе моде! 
Само је важно да беле патике увек буду савршено чисте и да не изгледају превише изношено. И тако сте добиле још један комад који изгледа скупо, али не мора да буде.


6. Структуриране торбе



Структуриране торбе су торбе које су чврстог дизајна. Значи не смеју да буду врећасте. Чврсте торбе су елегантне, чистих линија и подижу изглед на луксузнији ниво. Важно је да их бирате у неутралним бојама, док облик није толико важан док год је чврстог дизајна. На пример, торба са слике изгледа скупо, зар не? Уствари кошта 3990дин и можете је наћи у Зари



Фото: Пинтерест, Зара

Постави коментар