Плетене торбе су летњи хит који морате имати

10.7.24

 


Не морате да будете на одмору да бисте носилe плетену торбу. Плетена торба је класик за лето, који се носи из године у годину. Зато остављамо кожне торбе за јесен, и лети носимо искључиво плетене торбе. Плетене торбе се лако стилизују, и можете их носити уз скоро сваку летњу комбинацију.


Плетене торбе су такође невероватно повољне. Испод можете видети популарне моделе које смо нашли у Х&М-у и Зари. Кликом на реч подвучену розе бојом ћете доћи директно до сајта продавнице.


Мини торба преко рамена



Замениће вашу свакодневну кожну торбу преко рамена. Можете је носити свуда, чак и на посао. Уз сако ће изгледати неочекивано, јер ће дати летње вибрације комбинацији која је обично озбиљна. 


Нашле смо је у Зари и цена је 2.990 дин.


Корпа торба



Корпа модел је популаран већ деценијама, још откако је глумица Џејн Биркин заменила свакодневну ташну плетеном корпом, јер јој је била практичнија. Зарин модел је одличан и за канцеларију и састанке, јер додати кожни материјали чине торбу озбиљнијом. Ми бисмо је комбиновале уз црне сандале или патике, и беж/белу одећу. Такође би тексас сукња или шорц донели одличан контраст комбинацији.


Корпа торба је опет из Заре и цена је 3.590 дин.


Огромна шик торба



Ништа не описује летњи шик као огромна плетена торба са цветом! Званични назив јој је шопер торба или торба за куповину, али ми девојке знамо да нам је већа торба потребно свакодневно! Такође је савршена за плажу, али за за све свакодневне активности.


Пресладак Зарин модел можете носити годинама и цена је 6.990 дин.


Плетени цегер



У борби против пластике, сви смо заволели цегере и као резултат цегери постају све лепши. Па смо тако добили и сламнати цегер. Пресладак је за свакодневне активности, али је превише опуштен за посао. Једино можете да носите мању кожну торбу и цегер уз њу. Сад је скроз у тренду комбиновати малу и велику торбу у истој комбинацији.


Х&М најбоље прави основне комаде, па смо овај једноставан цегер нашли на њиховом сајту за само 2.299 дин.


Мини торба



Савршена је за излазак, свакодневне активности али и посао. Мало је елегантнија од првог Зариног модела мале торбе, јер има кожне детаље. Одлична је инвестиција јер је можете носити цело лето уз скоро сваку комбинацију. 


Модел је из Х&М-а и цена је 2.299 дин. 


Црна плетена торба



Надали смо се да ћемо наћи сламнату торбу у црној боји на нашем тржишту, јер је тако специфична и елегантна. Одличан је додатак свачијем стајлингу. Опет је можете носити свуда. Одлично ће се слагати уз црне кожне сандале или балетанке, јер комбиновање материјала (у овом случају коже и сламнате торбе), даје луксузнији изглед комбинацији.


Модел је из Х&М-а и цена је 3.399дин.


Опуштена торбица



Торбица за раме у макраме раду је за свакодневне опуштене догађаје. Нема поставу, што је чини ретро, али нема ни рајфлешус па морамо да припазимо на новчаник. Преслатка је и синоним је за опуштене летње дане. Није за посао ни изласке, али јесте за све забавне тренутке лета. Стилизујемо је такође уз опуштене комбинације.


Модел је из Х&М-а и цена је 3.399дин.


Фото: Зара, Х&М, насловна - FashionJackson

Постави коментар