Хаљина + патике су најбоља комбинација за лето

18.7.24


Сви једва чекамо лето, али никад нисмо довољно спремне на вреле летње дане. Комбинација која је најпрактичнија за лето треба да буде лагана, једноставна, али ништа мање стилизована. Овде на сцену ступају летње хаљине које захтевају минимално стилизовања, најбрже су за комбиновање и савршено су решење за температуре преко 30 степени целзијуса.


Уз летње хаљине нам је потребна удобна обућа, за дуге летње шетње. Па хаљине комбинујемо уз патике. Кул патике + хаљина чине лаку елеганцију која је одлична за канцеларију, путовања или слободно време. 

Имамо неколико предлога за непревазиђену летњу комбинацију.



1. Цветна хаљина



Минималистичка цветна хаљина уз старке је савршен дуо за вреле летње дане кад се и асфалт топи. Хаљина је романтична, али старке додају спортски шик. 


2. Мајица хаљина



Најједноставнија хаљина икада, која такође свима савршено стоји, је мајица хаљина. За неутралне вибрације је комбинујемо уз беле или црне плитке патике.


3. Кошуља хаљина



Најсавршенија хаљина за посао је кошуља хаљина. Комбинујемо је уз плитке патике неутралне боје. Плетена торба је такође одличан додатак, као што смо причале у овом посту.


4. Дуга једноставна хаљина



Друго место на листи најбољих пословних хаљина добија једноставна дуга хаљина у принту, коју опет комбинујемо уз беле плитке патике.


5. Кратка цветна хаљина



Неодољива кратка цветна хаљина јесте само за слободно време, али по сунчаном времену смо ионако стално напољу. Комбинујемо је уз једноставне беле патике. Никакви аксесоари нису потребни, осим наочара за сунце.


6. Тексас хаљина



Тексас хаљине су мало запостављене у односу на тексас шорцеве и сукње, али нису ништа мање шик за лето. Због тексаса, који је чврст материјал, су одличне и за посао. Опет их комбинујемо уз једноставне беле патике које можемо носити свуда - док год су одлично одржаване и чисте. Али тексас се слаже уз све, па тексас хаљину можемо комбиновати са патикама у било којој боји. 


7. Црна хаљина



Једноставна црна хаљина је савршена за посао или било који формални догађај у току лета. Можемо да је комбинујемо са белим патикама, али беж или црне патике би биле ефектније. Беж торба и црне наочаре за сунце су одлични пропратни аксесоари. 


8. Дуга принт хаљина



Дуга хаљина у принту је савршена за вреле дане кад морамо да будемо стилизоване. Феноменална је за посао и забавна је. Поготово ако јој додамо патике у некој јаркој боји.


9. Дуга бела хаљина



Супротно од дуге хаљине у принту, бела дуга хаљина тражи неутралне и светле аксесоаре. Држимо се белих патика и беж аксесоара. Белу хаљину + беле патике можемо носити буквално свуда и на свим температурама. 


Фото: Пинтерест

Постави коментар