Марама је популарнија од шешира овог лета - Елса Хоск је највећи фан

20.7.24



Манекенка из Шведске, Елса Хоск, је позната по свом препознатљивом стилу. Сваки дан нас инспирише путем Инстаграма, где дели своје комбинације. Елса прати трендове, али сваки тренд представи на себи својствен начин. Толико је добра у стилизовању да је покренула и своју колекцију одеће.


Последњи тренд који скоро сваке недеље представља на инстаграму је марама за главу. Да, иста она марама коју су наше баке носиле. Или још носе. Марама је такође стилски трик старог Холивуда. Кад год би се возиле у кабриолету, глумице би носиле елегантне мараме које би им штитиле фризуру.



Мараме могу да буду у принту, или једнобојне. Ако желите да пробате овај тренд, почните са једноставном белом марамом. Мараме можемо наћи по свим ценама, па ово је ово тренд који свако може да проба. Свилене мараме посебно изгледају елегантно.



Уколико се сећате, мараме у овом стилу су биле популарне и почетком 2000. година.



Такође су феноменалан стилски детаљ кад се возите бродом. Знамо да и тада буде ветровито, ако сте на отвореном. Ово је стилски трик који нам је потребан на одмору.



Иако, монохроматска црна комбинација изгледа много мрачно, веома је популарна у Италији. Посебно је популарна црна марама уз секси црну хаљину. Управо је ову комбинацију носила Ким Кардашиан на концерту Андрее Бочелија у Италији.




Фото: Елса Хоск - инстаграм, backgrid usa

Постави коментар