Бела мајица на бретеле је класик који је свима потребан - ево како је стилизујемо

25.7.24


Бела мајица на бретеле је комад који нам је свима потребан за лето. Овај основни комад може да се носи из сезоне у сезону, и да се стилизује на безброј начина. 


Минималистички крој мајице одговара свакој грађи и стилу, па је мајица савршена за грађење капсула колекције. Капсула колекција је лична колекција одеће која се састоји од основних комада који су сви у неутралним бојама и међособно се савршено комбинују. 


Погледајте 7 идеја за стилизовање најједноставније мајице на свету.



1. Уз фармерке



Бела мајица упасана у фармерке, патике и ташница су савршена класична комбинација за сваки дан. Уколико желимо елегантнију верзију овог изгледа, патике ћемо заменити белим сандалама или балетанкама. Супермодел, Елса Хоск, је виђена у Њујорку у ретро верзији ове комбинације.



2. Уз дужу тексас сукњу



Бела мајица уз тексас сукњу средње дужине и беле патике (и беле чарапе) је спортска комбинација која је и неочекивано елегантна. Ако волите да се држите неутралних боја, онда изаберите торбу у белој или црној боји, али можете и да се одлучите за торбу у јаркој боји. Изглед постаје запаженији кад неутралним бојама додамо само један комад у боји која одудара.



3. Уз кратку тексас сукњу



Пресладак, свакодневни летњи изглед се састоји од мини тексас сукње, беле мајице и једноставне обуће (сандале, патике или балетанке). Овом изгледу можемо додати сако или још боље, и практичније за вреле дане, белу кошуљу. Кошуљу ћемо носити откопчану и мењаће сако.



4. Уз црне панталоне



Већ смо причале у посту о купаћим костимима како комбинација црне и беле боје чини изглед скупљим. Белу мајицу на бретеле ћемо упарити са лаганим црним панталонама, а уколико нам комбинација треба за пословне околности, пребацићемо белу кошуљу преко. Бирамо црну обућу и белу/црну ташну. Минималистички златни накит (или имитација злата) ће бити савршен завршни детаљ.



5. Уз ланене панталоне



Лан је савршен летњи материјал, лаган и елегантан. Комбинацијом ланених панталона уз белу мајицу добијамо практичан и стилизован минималистички изглед. Додајемо аксесоаре у неутралним бојама, јер се лан највише слаже уз беж, браон, белу или црну боју.



6. Монохроматска бела



Увек кад сте у недоумици, одлучите се за монохроматску комбинацију. Изгледа скупо и елегантно, а лако се стилизује. Све што је потребно јесте да сваки комад изаберете у истој боји, али и стилу наравно. Материјал не мора да буде исти, јер комбинација другачијих материјала у истој боји уствари даје скупљи ефекат.



7. Уз кошуљу на пруге



Најбољу комбинацију за лето смо сачували за крај. Већ смо рекли да бела кошуља преко беле мајице стоји одлично и ствара одличан монохроматски ефекат. Док кошуља на пруге преко беле мајице изгледа генијално стилизовано. Додајемо им тексас панталоне или сукњу. Ланене панталоне или беж панталоне било ког материјала се такође одлично слажу. Само је важно да су панталоне/сукња/шорц у неутралној боји. Накит је минималистички. Обућа такође у неутралној боји. Док је по нашем мишљењу најбоља торба за ову комбинацију плетена торба - класичан летњи аксесоар. Оно што чини ову комбинацију тако уникатном јесте контраст материјала и дезена.


Постави коментар