Поло мајице су поново у тренду

26.7.24


Поло мајице су се вратиле! Спортска, али и елегантна мајица је била изузетно популарна 2000-их година кад су је прославили брендови Ралф Лорен, Лакосте и Томи Хилфигер. Сад можете да приметите поло мајицу свуда - од модних писта до црвеног тепиха. 


Поло мајица се такође савршено уклапа у тренутне трендове. Tenniscore је тренд који се базира на одећи из света тениса, али одећа за тенис се у овом тренду носи у свакодневним ситуацијима и тотално заобилази тениске терене.

Country-club chic је такође спортски тренд где је популарна гардероба за спорт која изгледа луксузно. Поло мајица се овде савршено уклапа јер као класичан модел одлично гради изглед тихог луксуза, који најбоље представља Ралф Лорен. 


Бела Хадид, Ријана и Хејли Бибер су главне промотерке ова два спортска тренда, што је допринело да поло мајица добије додатне бодове у светској стилској игри. 


Такође се нашла на скоро свим пистама за сезону лето 2024. На слици испод можете видети Гучи поло мајицу са детаљима у њиховим препознатљивим бојама.



Међутим, и Х&М има у понуди основни модел поло мајице са сличним детаљима. Велика предност овог класичног комада је што га можемо лако приуштити, лако се комбинује и савршен је за пролеће, лето и јесен. И још изгледа луксузно! Такође ће се уклопити у свачији стил.




Пошто смо тренутно инспирисани тениским стилом, поло мајицу комбинујемо уз кратку сукњу и патике за свакодневне активности. Тегет мајица испод је такође из Х&М-а. 



Поло мајицу можемо носити свуда, чак и на посао јер је прикладна и представља спортско-сређени стил. Можемо је комбиновати уз структурирану сукњу или панталоне, и балетанке. У црвеној поло мајици из Х&М-а ћете сигурно бити запажене. Минималистички накит и црвени нокти ће бити одличан додатак.



Пастелно розе верзија поло мајице из Заре такође изгледа фантастично. Видимо да поло мајицу можемо да носимо уз тексас панталоне или сукњу за свакодневни шик изглед. 



Изглед испод из Х&М-а је савршен пример country-club chic тренда. Поло мајица + дуга сукња + сандале, и сви комади су у неутралним бојама. Ово је одличан изглед кад желите да изгледате елегантно без пуно труда. Такође је изглед за сваку прилику, па и за посао.



За крај смо оставили опуштену верзију поло мајице из Страдиваријуса. Шири модел мајице није тако елегантан као претходни, јер је за сваки дан. Одлично се комбинује са тексасом.




Фото: Пинтерест, Gucci, Х&М, Зара

Постави коментар