Најбоље обучени на дешавањима пред Олимпијске игре

27.7.24

 


Олимпијске игре су поред спортиста из целог света привукле и познате личности из других земаља. Париз је тренутно препун дешавања и људи, па су све очи су тренутно на главном граду Француске.


Помно ћемо пратити сва дешавања, а посебно наше спортисте. Али данас желимо да се осврнемо на модна дешавања јер је Париз ипак модна престоница света. 


Морамо да издвојимо Нолета као најбоље обученог. Није што је наш, али је био прави представник спорта и културе. Фотографија где он позира испред медаља је легендарна! 



Нолету се придружила Серена Вилијамс, која је једна од спортиста која је носила пламен ове године.



Јелена и Ноле су заједно изгледали тако елегантно и складно. Мада нам се више допала Јеленина хаљина са Vogue Adria догађаја.



Ова хаљина! Јелена тако добро носи грандиозне хаљине. Хаљина је дизајн куће Alexander McQueen. Ноле је овом приликом носио Лакосте дукс са мотивима тениса.



Уредница америчког Вога, Ана Винтур, је као права представница мода изгледала савршено елегантно. Овде позира са власником компаније ЛВМХ (господин са њене десне стране), фирме у чијем су власништву Диор, Луи Витон, Сефора и још много познатих модних кућа.



Мик Џегер се такође придружио забави.



Фарел Вилијамс, певач и креативни директор Луи Витона задужен за мушку колекцију, је био једна од главних звезда дешавања пре игара. Он је чак носио и пламен.



Миранда Кер, супермодел, је изгледала предивно у Диор хаљини!



Шарлиз Терон се такође појавила у Диор хаљини, што смо и очекивали јер је она годинама Диор амбасадор. 



Глумица Зендаја је изгледала елегантно у Louis Vuitton хаљини. 



Леброн Џејмс је такође понео Louis Vuitton креацију. 



Росалиа, певачица из Шпаније, је носила прелепу хаљину боје шампањца. Хаљина је дело модне куће Диор.



Pierpaolo Piccioli се појавио у феноменалном белом монохроматском изгледу. Пјерпаоло је познати италијански модни дизајнер који је био креативни директор модне куће Валентино до пре неколико недеља. Пјер је радио у Валентину чак 25 година.



С друге стране, и монохроматско црни изглед је фантастична опција. Глумац Џереми Ален Вајт је понео Louis Vuitton креацију.




У наставку погледајте још занимљивих изгледа са дешавања у Паризу, и јавите нам ваше фаворите. 











Постави коментар