Олимпијске медаље ће бити представљене на Луи Витон тацнама

5.7.24

 


Каква част и реклама за Луи Витон! Познати француски модни бренд ће бити важан учесник на Олимпијским играма у Паризу ове године. Док се захухтавају припреме за најпознатији спортски спектакл на свету, челници ЛВМХ компаније су објавили да ће се све медаље представљати победницима на тацнама са ЛВ логоом. 


Познати ЛВ принт ће красити тацну и по дизајну ће подсећати на чувене ЛВ кофере. Иначе је назив овог принта Damier canvas и креиран је 1888. године. Унутрашњост тацне је пресвучена црном кожом. Саме медаље је креирао дизајнер накита Chaumet. 



Директор за комуникације компаније, Антоан Арнаулт (који је такође и син власника компаније и милијардера Бернард Арнаулта), је представио заједно са волонтерима ЛВ дизајн у хотелу Булгари у Паризу.

Поред тацни, Луи Витон тим је дизајнирао и униформе за волонтере такмичења. Униформа се састоји од поло мајице, широких панталона (које су тренутно у тренду) и гаврош капе (која је одувек била популарна у Француској). 



,,Дизајнирали смо елегантну и удобну комбинацију, тако да носиоци медаља могу да раде свој посао у најбољим могућим условима док их цео свет посматра,'' изјавио је Антоан Арнаулт. 



Надамо се да ће неко од наших спортиста понети неку од прелепо дизајнираних медаља. :)


Фото: Louis Vuitton

Постави коментар