Како стилизујемо беле монохроматске комбинације за лето

9.7.24


Бела боја је једна од најпрактичнијих за вреле летње дане. Класичну црну остављамо за температуре испод 25 степени, док за преко 30 степени носимо монохроматске беле комбинације.


Сваке године нас инспирише и Вимблдон где играчи традиционално носе белу одећу, али беле униформе су савршене за лето где год да се налазите. Елегантне су и лако се стилизују. Увек је најбоље држати се класичних кројева кад правимо ове комбинације. Предност класичних кројева је што трају из сезону у сезону, па их можете носити годинама. Ово нам поручују и стилисти, који се сваког лета на ревијама појављују углавном у белим комбинацијама. 


Беле монохроматске комбинације можете стилизовати уз јарке или неутралне аксесоаре. Избор је на вама. Јарки аксесоари су занимљивији, али су неутрални класичнији. Увек се држите минималистичког накита. 

За вас смо спремили 8 формула за успешне 100% беле комбинације, које ће вас служити цело лето.



1. Мајица + кратка сукња



Почињемо са типичном Вимблдонском комбинацијом. Класична бела сукња + класична бела мајица. Стилизујемо их са упечатљивим патикама и торбицом за спортски стил, или белим патикама и беж торбицом за класичнији. Ми бисмо овој комбинацији додале и бели качкет. Комбинација је прелака за стилизовање; коју год боју да изаберете за аксесоаре - патике, торбу, наочаре и качкет - нећете погрешити.



2. Дуга елегантна сукња + мајица без бретела



Савршена елегантна летња комбинација се састоји од дуге елегантне сукње и једноставне мајице без рукава. Савршена је за ручкове, вечере и сва летња дружења. Стилизујемо је уз малу торбицу, сандале, минималан накит и класичне наочаре за сунце. Овде избегавамо аксесоаре јарких боја. Бирамо неутралне боје торбице и сандала, или пастелне боје.



3. Елегантна мајица + шорц



Шорц никад није био елегантнији! Класичан бели шорц (који можемо наћи скоро свуда тренутно) комбинујемо уз белу мајицу необичног кроја (мајицу можемо заменити и кошуљом). Стилизујемо их искључиво уз неутралне аксесоаре. Браон или беж су савршене боје аксесоара за овај изглед (црна би била превише јака). Сандале или папуче би требало да буду исте боје као танак каиш, док би плетена торба идеално допунила летњи елегантан изглед. 


Плетена торба је одлична инвестиција, јер постоји толико модела и увек можете наћи повољне у Х&М и осталим радњама брзе моде. Такође је већ дуго у тренду, па је можете носити годинама. 



4. Прслук + панталоне



Комплет од лана или памука је савршено решење за елегантан изглед по овим врућинама. Беле панталоне равног кроја и прслук који мења мајицу су одличан опуштено-сређен летњи изглед. Комбинујемо их уз сандале или балетанке, и исту плетену торбу као из претходног изгледа. Овде се такође држимо неутралних боја.



5. Дуга сукња + кроп мајица



За опуштену шетњу и све друге активности у слободно време је савршен дуо - дуга опуштена сукња и кроп мајица. Комбинујемо их уз једноставне сандале или папуче, и торбу. Овде опет можемо да носимо плетену торбу.


6. Кошуља + панталоне



Широки кројеви од танких материјала су најбољи за лето. Једноставне беле панталоне и бела кошуља ширег кроја чине комбинацију која је удобна, практична и неочекивано женствена. Комбинујемо их уз беле или беж аксесоаре, да задржимо свежину комбинације. Тамније боје чувамо за јесење температуре.



7. Миди сукња + мајица



Савршена комбинација за посао се састоји од сукње средње дужине и једноставне беле мајице. Комбинујемо их опет уз неутралне или јарке аксесоаре. Обе верзије ће бити генијалне за пословно окружење.



8. Панталоне + мајица на бретеле



Формалне беле панталоне и мајица на бретеле изгледају тако шик уз црни каиш, црне сандале и плетену торбу. Аксесоари црне боје могу бити и у браон, беж или чак опет белој боји.



Фото: Пинтерест

Постави коментар