4 комбинације боја које ће учинити ваш летњи изглед елегантнијим

1.8.24

 


Ако волите да се облачите елегантно лети, и врућина вас не спречава да склопите стилизован изглед, онда ће вам се свидети ове 4 комбинације боја које ће подићи ваш изглед на виши ниво.


Ове комбинације боја су савршене за свакога, и можете их рекреирати са одећом коју већ поседујете. Комбинација црне и беле боје даје луксузнији изглед. Додатком још једне боје добијамо неочекивано шик комбинацију. Такође пратимо правило о три боје - не комбинујемо више од три боје у једном изгледу. Овај мали подсетник ће нам помоћи да увек стилизујемо савршен изглед, чак и кад смо у журби.



1. Црна, бела и црвена



Чак и спортска комбинација у ове три боје изгледа отмено. Црна и бела саме делују стриктно елегантно, али са додатком црвене, изглед постаје женственији и елегантнији. 


2. Црна, бела и плава



Додатком плаве, комбинација постаје класична. Плава може да буде у виду тексаса. Ова комбинација боја свима савршено стоји.


3. Црна, бела и сива



Сива боја је класична, пословна, елегантна и неочекивано шик. Овог лета је видимо свуда. Лако се комбинује, а у овом триу боја делује обично али савршено стилизовано.



4. Црна, бела и беж



Додатком беж боје, изглед постаје нежан. И даље је класичан и неутралан, али прати све трендове.


Постави коментар