5 начина стилизовања балетанки за касно лето

15.8.24

 


Балетанке су основни комад који сигурно сви имамо у ципеларнику. Кад не знамо шта да обујемо за канцеларију, неки елегантнији догађај или свакодневне обавезе; балетанке су прави избор. Одличне су за врућине, али и ледену климу на послу. 


Свестране су, па се лако комбинују уз све основне летње комаде као што су тексас шорц, мини сукња или летња хаљина. Погледајте испод како их ми комбинујемо да бисмо добиле брз и елегантан летњи изглед.



Тексас шорц + кошуља



Ова два комада сигурно сви имамо у ормару. Иако тексас шорц није за посао, одговараће за друге прилике. Бела опуштена кошуља даје елегантну ноту комбинацији. Додајемо им и једноставну мини торбу. Најлакше балетанке за комбиновање су дефинитивно неутралних боја: црна, беж или сива су најбоље опције.



Црна сукња + бела мајица



Већ смо споменули да црно-бели изглед изгледа невероватно луксузно, али и да га је изузетно лако склопити. Црне балетанке ћемо упарити са црном сукњом и једноставном белом мајицом. Додајемо им црну торбу, црне наочаре и једноставан накит. Ово је савршена комбинација за сваку прилику и сигурно имате све ове комаде већ у ормару. 



Уз белу хаљину



Бела хаљина је комад који морате имати за лето. Бела хаљина било ког кроја - само је важно да вама феноменално стоји - је савршен комад за лето и прелако се стилизује. Уз патике ће изгледати спортско, уз папуче/сандале опуштено, а уз балетанке шик. Балетанке било које боје комбинујемо уз белу хаљину. Додајемо им наочаре за сунце и торбу неутралних боја. 



Уз монохроматску комбинацију



Монохроматски изглед у некој од неутралних боја - сиве, беле, беж или црне - је сигуран начин да будете савршено стилизоване. И засигурно најлакши! Уколико имамо балетанке у црној боји, изабраћемо сваки комад такође у црној боји. Добићемо елегантан изглед који такође изгледа много скупљи него што заправо јесте. 



Уз фармерке



Савршен пословно-опуштен изглед се састоји од балетанки (најбоље неутралне боје), фармерки, црне торбе и:

опција 1: бела мајица + сако, уколико нам врућине дозволе и сако преко. 

опција 2: бела кошуља.


Обе опције се комбинују уз неутралне аксесоаре, или можете да додате само једну боју у форми аксесоара, као што смо писале у овом посту

Обе комбинације дају сличне пословно-шик вибрације, само је верзија са сакоом мало стилизованија. Због сакоа и слојевитог стилизовања највише прижељкујемо септембар! 


Постави коментар