Блејзер је звезда јесени - имамо 6 лаких идеја за стилизовање

30.8.24


Настављамо са причом о јесењим јакнама, али се овог пута фокусирамо на блејзере. Омиљени комад пословног изгледа за свако годишње доба достиже врхунац популарности баш у јесен. Блејзер је ефектан комад који подигне сваку комбинацију на виши ниво.


Од ове јесени се поред блејзера ширих димензија, носи и струкиран блејзер као и блејзер уз тело. Што значи да имамо неколико опција модела, и безброј варијанти стилизовања. Погледајте у наставку 6 лаких идеја за стилизовање блејзера које ћете желети да испробате одмах.



Блејзер + фармерке + мајица + обућа у боји је најједноставнија комбинација за јесен. Једнобојна или мајица у принту су савршене за овај изглед, који можемо да носимо свуда. Додајемо им обућу у јаркој боји, која ће да преставља упечатљив тренутак комбинације. Остали комади су у неутралним бојама - сивој, белој, црној или беж.




Блејзер + хаљина је фантастична женствено-пословна комбинација. Можемо је носити уз патике, балетанке или сандале. Хаљина је увек романтична, па додавањем пословног блејзера добијамо супротности стилова у изгледу, што одмах учини изглед додатно занимљивим. У овој комбинацији је најбоље обући блејзер ширих димензија, никако узак. Није важно да ли је хаљина уска или лепршава, широки блејзер ће дати боље пропорције изгледу.




Блејзер + бермуде је савршен изглед за прелазак из топлијег у хладније годишње доба. Наћи ћемо формалније бермуде (које чак можемо да носимо на посао) и упарићемо их уз блејзер и једноставну мајицу. Обућа зависи од времена, али никако не обувамо патике. Сандале, мокасине, балетанке или чизме су прави избор. Уз бермуде се фантастично комбинују чизме до колена, али њих остављамо за касни октобар. 




Блејзер + сукња у комплету је комбинација која апсолутно никад неће изаћи из моде. Додајемо им једноставну мајицу или кошуљу, и елегантну обућу. У овом изгледу чак и патике долазе у обзир. Блејзер и сукња не морају да буду увек у комплету, било који блејзер уз тексас сукњу је сигуран и савршен избор за било коју прилику.




Монохроматска комбинација + упечатљив блејзер је изглед који сигурно још нигде нисте виделе. Што значи да ћете имати јединствен стајлинг! Веома лако се постиже. Бирамо све комаде у једној неутралној боји - значи мајицу, рецимо панталоне и обућу. Преко додајемо блејзер у упечатљивој боји или принту. Торба може да буде у истој монохроматској боји, или у другој неутралној боји.




Блејзер + неутралне боје је безвременски изглед у ком ћете увек изгледати сређено. Овде сваки комад бирамо у неутралним бојама, па чак и блејзер. Сви комади су сведени и елегантни, ниједан комад није упечатљив. Изгледаћете савршено елегантно (па чак и у фармеркама) у свакој прилици. Овако сведен изглед подсећа на изгледе тихог луксуза и апсолутно свима савршено стоји.




Фото: Пинтерест

Постави коментар