Нисмо очекивале да ће нам се женске шорц боксерице оволико свидети!

3.8.24

 


Шорц у стилу боксерица је најновији тренд који је поделио мишљења. Неки га чак називају контроверзним, а неки мисле да га само људи из света моде разумеју. Виђамо га свуда у току лета, тако да је тренд ипак узео замах. Али једно је сигурно, нећемо знати да ли је ово тренд за нас уколико га не пробамо.


Скоро сваки бренд брзе моде га тренутно има у понуди, а у прошлом посту смо дали пример шорца из Х&М-а. Према Гугл Трендовима, у току прошлог месеца је нагло порастао број претраживања за женске шорц боксерице (women boxer shorts). Није у питању само још један модни тренд; овај комад је удобан и лаган за лето. Боксерице шорц спада у основне комаде, па се лако комбинује. Савршен је за одмор, али и за шетњу по граду. Није за сређенији изглед, али видећете како се неочекивано добро комбинује са неким пословним комадима.



1. Класично у комплету



Савршен изглед за одмор и шетњу по граду је шорц у комплету са кошуљом у истом принту. Овај стил можете набавити скоро свуда (одличан је Х&М модел). Лако се комбинује и сигурно ће вам одлично стајати, јер овај комплет одговара свакој фигури. Шорц боксерице се такође производе у углавном неутралним бојама, тако да су прелаки за комбиновање. За једноставан изглед предлажемо мајицу на бретеле испод кошуље, плетену торбу и патике. Ово је формула за савршен летњи изглед. Такође смо штиклирали неколико трендова у једном изгледу. 



2. Са белом кошуљом



Бела кошуља се већ дуже време носи ван канцеларије, у опуштеним варијантама. Уз боксерице шорц је носимо закопчану, за заврнутим рукавима. Можемо да је упашемо, али и не морамо. Из претходног изгледа остављамо плетену торбу и беле патике.



3. Бела кошуља преко



Овде бела кошуља има улогу сакоа. Носимо је откопчану. Додајемо јој црну мајицу, црне сандале или патике и кожну торбицу. Добијамо савршен изглед за пиће са пријатељима.



4. Уз сако



Ово је најнеочекиванији изглед са боксерицама шорцем. Комбинујемо га уз мајицу неутралне боје и без принта, и са сакоом преко. Кожна ташна и патике или балетанке ће се супер уклапати. Иако имамо сако, овај изглед ипак није за посао. Остављамо га за шетњу по граду и пиће.



5. Уз сувенир мајицу



Прави летњи изглед тражи и мајицу са местом које смо посетили. Али можемо да носимо и мајицу места у којем живимо. Сувенир мајицу комбинујемо уз боксерице шорц било које боје, патике и платнену торбу.



6. Уз мајицу на бретеле



Мешање боја или colorblocking је пре неколико година (пре короне) било тако популарно. Иако волимо неутралне и монохроматске комбинације, colorblocking нам недостаје јер је тако забаван! Лето је време кад можете да мешате боје и постигнете овај диван стари тренд. Боксерице комбинујемо уз мајицу на бретеле, патике у боји (које ће бити још популарније за јесен) и чарапе у боји, платнену торбу и шарени скранчи. 


Постави коментар