Савршене комбинације за путовање авионом

20.8.24

 


Кад путујемо било којим превозним средством, удобност нам је најважнија. Дуго седење, чекање на аеродрому и додатни превоз могу да буду напорни. Из овог разлога првенствено бирамо удобну одећу за аеродром, као што су тренерке. Али, тренерке никад неће представљати сређен изглед. 

Опуштен изглед у тренеркама је толико постао уобичајен да га виђамо свуда. Али, можемо мало да се потрудимо чак и за аеродром, па ћемо лако добити комбинацију вредну бизнис класе. Јер никад се не зна које пословне контакте можемо да остваримо баш на аеродрому. 

Сви комади које користимо за овај софистициран изглед су основни комади, што значи да сви можемо да их приуштимо и да се лако комбинују. Погледајте испод најбоље комбинације за скуп изглед за аеродром. 



1. Фармерке + кошуља 



Ништа лакше, зар не? Удобне фармерке (уске фармерке ћемо ми миленијалци оставити за неку другу прилику ;) комбинујемо уз опуштену кошуљу и обућу по жељи. Летње кошуље су опуштеније од оних за канцеларију и мање се гужвају. Можемо их наћи у скоро свим продавницама брзе моде.



2. Миди сукња + мајица



Удобна сукња средње дужне се комбинује тако добро са патикама. Додајемо им једноставну мајицу и тексас јакну, јер чим полетимо требаће нам ”нешто преко” за ниже температуре на висини.


3. Дуга хаљина



Дуга удобна хаљина је најлакши комад за стилизовање и савршена је за свако годишње доба. За лето и топлије дане бирамо памучну хаљину, док за температуре испод 15 степени се опредељујемо за танко плетену хаљину. Комбинујемо је уз патике и танак капут преко, уколико су ниже температуре. Кад путујемо трудимо се да смањимо аксесоаре, што значи да и не морамо да се бринемо како ћемо их комбиновати. Једноставност је кључна за комбинације за путовања. 



4. Послован комплет



Да ли сте приметиле да су се на тржишту појавиле формалне панталоне и сако у удобнијој верзији? Помало опуштене, тањег и мање крутог материјала, овај дуо не заостаје за стандардним пословним изгледом. Можемо га увек носити на посао, али је такође савршен за путовања. Поготово за пословна путовања! Не гужва се толико и увек ћемо изгледати савршено сређено. Комплет комбинујемо уз мајицу неутралне боје и патике/балетанке.



5. Широке панталоне + мајица



Један од нама омиљених комада сезоне, широке формалне панталоне су савршен комад за скоро сваку прилику. За аеродром такође. Комбинујемо их уз једноставну мајицу коју ћемо упасати у панталоне за елегантнији изглед и можемо да додамо занимљив каиш који ће се истицати. Додајемо им патике, балетанке или сандале. Обућа је флексибилна, само не треба да буде превише спортска.



6. Тренерка + кошуља



Знамо да смо рекли да избегавамо тренерке на аеродромима, али све зависи од модела тренерке и како је стилизујемо. Сведенија тренерка се, веровали или не, савршено комбинује уз кошуљу! Кошуља на пруге је савршена опција. Додајемо обућу у неутралној боји - елегантније патике или кожне сандале. Ово је спортско-сређена комбинација која јесте ризична, али ће показати колико добро уклапате најновије трендове.



7. Удобан комплет



Још један летњи тренд који је опуштен, али и елегантан у исто време је комплет панталоне + кошуља. Виђамо га свуда. Иако је у опуштенијој верзији, може да прође и као сређен изглед за аеродром. Комбинујемо га уз сандале, али још боље изгледа уз патике. Ништа више стилизовања нам није потребно.



Фото: Fashion Jackson, Пинтерест

Постави коментар