Беле фармерке су савршен комад за рану јесен

25.8.24


Прелазно време између два годишња доба може да буде незгодно за стилизовање и често нам недостају идеје за комбинације у току ових временски нестабилних дана. Крај лета и почетак јесени значи да се и даље облачимо у летњим вибрацијама, али полако убацујемо топлије јесење комаде. Савршен комад за ово доба јесу беле фармерке. Беле фармерке дају утисак опуштеног изгледа на одмору, док су у исто време довољно формалне за почетак септембра. 

Лако се стилизују, сигурно ће вам добро стајати (уколико их већ не поседујете), лако се могу наћи у продавницама брзе моде и што је најважније, комбинујемо их уз комаде које сигурно имате у ормару. Погледајте наше предлоге за комбинације са белим фармеркама, које можете носити и до краја октобра.



За први изглед комбинујемо беле фармерке уз једноставну белу мајицу. Додајемо им аксесоаре у елегантној браон боји - обућа у боји (сандале, балетанке или патике у елегантнијој верзији), каиш, и плетену торбу коју настављамо да носимо из лета. Ова комбинација представља савршен микс летњих и јесењих комада, и идеална је за прелазно време.



Хвала Меган Маркл на овој феноменалној идеји. У овом изгледу комбинујемо беле фармерке уз једноставне црне балетаке (могу и мокасине) и штрикану мајицу. Штрикана или плетена мајица је идеална за прелазна годишња доба као што су јесен и пролеће. Изгледа префињено (племићи је често носе) и комад је који одолева трендовима, па је можемо носити годинама и постаће део нашег личног стила.



Кошуља на пруге је комад који морате имати. Основни је комад па се лако комбинује уз све и апсолутно свима савршено стоји. Тестирајте које боје пруга су за вас, али ће вам пруге у неутралним нијансама сигурно одговарати, па се прво одлучите за њих. 

Кошуљу са пругама ћемо упарити са белим фармеркама и елегантнијом обућом - балетанке, мокасине, сандале. Држите се неутралних боја, јер су овде пруге у првом плану. И не заборавите на правило о три боје - комбинујемо максимално три боје у једном изгледу за савршен стајлинг.



За пресладак, опуштен изглед за сваки дан у септембру комбинујемо беле фармерке уз забавну кратку мајицу и плетену торбу које преносимо из летње колекције. Додајемо им забавне патике и дугачак кардиган који најављује јесен. 



Савршена комбинација за посао и било које дешавање где требате да изгледате елегантно се састоји од белих фармерки и беле кошуље. Додајемо им црни каиш, црне балетанке или мокасине и црну торбу. Црно-бела комбинација ће заувек бити најотменија. 



Монохроматска комбинација је на другом месту листе отмених комбинација. Једноставно беле фармерке комбинујемо уз беле комаде као што су: бела мајица, беле балетанке или патике, бели џемпер (јер нам треба нешто преко) и бела торба. 



Тренч капут је генијалан комад за јесен. Слаже се уз све и изгледа луксузно (иако га можемо наћи по повољним ценама у скоро свим продавницама брзе моде). Беж нијанса тренч капута се савршено комбинује уз белу боју. За најлакше комбиновање се држимо само ове две боје у изгледу, али можемо да додамо и црну боју у виду мајице, ципела или ташне. 



За крај се опет враћамо црно-белој комбинацији, али овај изглед има другачије трикове стилизовања. Овде користимо познат сендвич метод стилизовања, где је обућа и одећа на горњем делу тела у истој боји, а одећа на доњем делу тела у другој. На овај начин добијамо боје које праве сендвич боја. Значи беле фармерке убацујемо у сендвич црне боје, јер бирамо обућу и мајицу у црној боји. У зависности од комада које изаберемо, ова комбинација може бити елегантна или спортска. Сендвичу црне и беле боје додајемо непревазиђену плетену торбу. 



Фото: FashionJackson, Пинтерест

Постави коментар