Макси хаљине су савршене за врело лето

6.8.24


Макси хаљине су тајна формула облачења за вреле летње дане. Можемо их носити свуда, супер су и за посао, лако се комбинују и брзо ћемо се обући ујутру, јер хаљина чини већ пола изгледа.


Ово је изглед који захтева мало труда, а изгледа сређено и елегантно. Све што требамо да урадимо јесте да стилизујемо дугачку хаљину у зависности од наших обавеза. Патике ће је учинити опуштенијом, балетанке елегантнијом, а штикле софистицираном. Исту хаљину можете често носити јер ће је различити аксесоари увек учинити другачијом. Остављамо панталоне за јесен, а овако носимо хаљине у августу.



1. Уз плетену торбу


Плетену торбу вероватно спомињемо у сваком посту већ два месеца, али то је неизбежно јер се плетена торба слаже уз апсолутно сваки летњи изглед. Савршено се уклапа и уз романтичну белу хаљину коју виђамо свуда овог лета. 

Торбу и хаљину комбинујемо уз сандале или патике. Плетена торба се одлично слаже уз неутралне боје, које су вам такође лакше и брже за комбиновање. Додајте им наочаре за сунце и минималистички накит, и добили сте савршен изглед за температуре преко 35 степени!



2. Уз аксесоаре црне боје


Бела хаљина се савршено уклапа уз аксесоаре црне боје. Контраст црне и беле боје чини комбинацију скупљом, тако да у овој верзији уз белу хаљину бирамо обућу, торбу и наочаре за сунце у црној боји.



3. Уз старке


Старке се савршено уклапају уз дугачке хаљине. Изглед изнад је савршен за посао, али и било које друге активности. Старке у неутралним бојама су најбоља опција за комбиновање са хаљином.



4. Уз скоро све патике


Дугачка хаљина се не комбинује добро само са старкама. Она се савршено слаже уз скоро све патике за слободно време, али никако уз патике намењене за спорт. Ванс патике су, као и старке, савршена комбинација уз хаљину. Плетена торба је тако свестрана, да је чак можемо комбиновати уз патике!



5. Принт и јарке боје



Немојте се плашити принтова, јер нису толико тешки за комбиновање. Леопард шаре су тренутно популарне, па хаљину у том принту чак можемо комбиновати са ципелама или торбом у боји. Али пошто је овај дезен већ тако заузет, у изгледу има места само за један јарки комад - торбу, ципеле или наочаре за сунце. Изаберите један, а остатак комбинације нека остане у неутралним нијансама. 



6. Црна хаљина


Као што се бела хаљина савршено уклапа са црним аксесоарима, тако се црна хаљина савршено уклапа са белим аксесоарима. Комбинујемо црну хаљину уз беле патике као савршени контраст. Торба може да буде црна, бела или беж. Максимум три боје треба имати у једном изгледу због правилног баланса боја.


7. Хаљина у јаркој боји


Хаљине у јаркој боји нису тако захтевне за комбиновање. Штета је пропустити прилику и не носити јарку одећу за време лета. Само је комбинујте уз неутралне боје, никако уз неку јарку и другачију боју. Значи ако је хаљина наранџаста, додатна боја у комбинацији може да буде само у наранџастој боји.

Јарку хаљину било које боје комбинујемо уз аксесоаре црне, беле или беж боје. Уз помоћ ове пречице ћете увек бити савршено стилизоване. 


Постави коментар