Боје се враћају за јесен

8.8.24

 


Неутралне боје ће заувек бити у тренду, али предјесенски трендови ипак преферирају патике у јарким бојама. Досад су беле патике владале уличном стилском сценом јер су свестране - уз све се савршено комбинују, елегантне су и можемо их носити у свакој прилици. И док нам беле патике остају у ципеларнику за прилике кад желимо неутралну елеганцију, патике у боји носимо скоро свуда до зиме.


Патике у боји додају изгледу мало забавног карактера. Можда су за то криве Адидас Самба патике које су постале најпопуларније патике на друштвеним мрежама, па смо се сетиле да убацимо мало боје у наше комбинације. Али једно је сигурно; патике у боји су се вратиле. Прво су свуда биле распродате, али ћемо их виђати све више у продавницама до јесени јер и брендови прате трендове, баш као и ми. Беле патике јесу много лакше за комбиновање, али неће вам бити тешко да комбинујете ни патике у јарким бојама уз неколико наших трикова.



1. Уз белу монохроматску комбинацију



Најлакши начин да стилизујемо патике у боји је уз 100% белу одећу. Изглед је тако женстевен и савршен је за предјесенске дане. Патикама у било којој боји можемо додати торбу у истој боји или нијанси те боје. Или може и торба да буде беле боје. Уз изглед изнад би се такође савршено слагала плава торба - исте плаве боје као штрафте на патикама. Па можемо и ми нешто слично да рекреирамо.



2. Уз неутралну комбинацију



Ово је још једна прелака комбинација. Да би патике остале у центру пажње, комбинујемо их уз неутралне боје. Бела, беж, црна и сива су те савршене боје које се уз све слажу. Одећу бирамо у овим бојама, док аксесоаре можемо изабрати у истој нијанси као патике.



3. Уз тексас



Да ли постоји нешто што се не слаже савршено уз тексас? Мислимо да не! Патике било које јарке боје ће се одлично комбиновати са тексас сукњом, шорцем или панталонама. Плаве патике феноменално изгледају уз тексас јер имају сличну нијансу плаве, па уз остатак одеће у неутралним нијансама добијамо неутралан изглед са мало боје. 



4. Уз различите нијансе



Весео, али елегантан изглед се састоји од три нијансе исте боје. Патике у било којој боји комбинујемо уз још две нијансе исте боје. Лакоћа овог изгледа је што не морамо да се трудимо да погодимо исту боју патика, већ користимо комаде које већ имамо у било којој нијанси те боје. Остатак изгледа нека буде у неутралним бојама.

Такође, погледајте како се боксерице шорц савршено уклапају уз прејесенски изглед. Овај шорц ћемо моћи да носимо и у септембру ако нас буду пратили топли дани.



5. Уз принт



Најбоље јесмо сачували за крај, јер је ово најкреативнија комбинација сезоне! Леопард принт је тренутно изузетно популаран и можемо га наћи скоро у свакој продавници брзе моде. Комбинујемо га уз патике у боји и неутралне пратеће комаде. Важно је да сви остали комади у комбинацији остану неутрални јер би иначе изглед био претрпан. Рецимо, ако имамо леопард сукњу (које су тако популарне!), комбинујемо је уз белу или црну мајицу, црну ташну и патике у боји. Не додајемо ниједну додатну боју овом изгледу.


Фото: Пинтерест

Постави коментар