5 аксесоара који ће побољшати ваш стајлинг

3.9.24

 


Аксесоари јесу мали додатак комбинацији, али су у исто време кључан део сваког стајлинга. Једноставна хаљина може генијално да се стилизује уз помоћ необичног каиша, одговарајуће огрлице и одабраних наруквица. Уколико имате феноменалне аксесоаре, не морате имати много одеће јер стилизовањем аксесоара уз исту одећу добијате више одевних комбинација. 


Свака сезона нам доноси специфичне тренди аксесоаре, али неке можемо да носимо и за више годишњих доба. Пет аксесоара испод ће засигурно подићи ваш стајлинг на виши ниво.



1. Свилена марама



Погледајте само на колико начина можете да носите свилену мараму! Свила ће заувек бити луксузан материјал, па једноставну комбинацију блејзер-панталоне можемо да унапредимо са овим малим луксузним детаљем. Свилена марама је аксесоар који свака девојка треба да поседује. Производи се у толико различитих принтова да ћете сигурно наћи комад по свом укусу. Елегантна је и можемо је носити на безброј начина. Из овог разлога смо изабрали толико слика за овај стајлинг! Можемо је носити око врата уз отворенију мајицу, преко рамена па да је закачимо каишем или као аксесоар у коси. Сви стајлинзи су једноставни и свако их може рекреирати.



2. Торба у боји



Торбе неутралних боја јесу безвремене, али нам је потребна и та једна торба у боји која ће учинити да наша комбинација добије забаван и уникатан фактор. И немојте се плашити што ћете често носити исту торбу; бићете баш та девојка са кул розе (рецимо) торбом. Тренд непонављања комбинација је само реклама индустрије брзе моде са циљем продавања више ствари. Тај тренд је застарео. Сад ценимо квалитетне ствари које нам трају јер оне дефинишу наш стил и не доприносе расту све већих депонија одеће по свету. Тако да, ако мислите да вашем изгледу за тај дан треба неки комад који би разбио неутралне боје и додао мало стила, одлучите се на торбу у боји.



3. Уникатан каиш



Потребан вам је само један у неутралној боји, са шналом која се истиче али која није превелика. Каиш не носимо само због потребе, већ и због стила. Чак га више носимо због стилизовања. Каиш у тренутку учини комбинацију занимљивијом и луксузнијом. Користите занимљив каиш, основног облика да би се уклопио уз сваку комбинацију. За почетак вам је потребан у црној боји, а после се определите за беж или браон.



4. Слојевит накит



Иако је у множини, слојевит накит можете купити у једном комаду. Толико је постао популаран да су произвођачи накита почели да их продају у комплету како би нам олакшали стилизовање. Савршено се комбинује уз сваки изглед и сваку прилику. Уклапа се уз свачији стил и увек га можете мењати, тако што ћете додати или скинути неку огрлицу. 



5. Упечатљиве наочаре за сунце



Наочаре за сунце се одавно више не сматрају само као практичан аксесоар, постале су обавезан модни тренд. Поред класичних наочара, изаберите један упечатљив комад који ће, као и торба у боји, одмах додати кул фактор вашој комбинацији. Ове наочаре не морају да буду скупе. Брендови брзе моде увек имају у понуди занимљиве моделе. 



Фото: Пинтерест, Cult of Sun

Постави коментар