8 лаких комбинација које носимо за рану јесен

11.9.24


Ове године смо имали претопло лето, и сигурно је све нас по први пут у животу обрадовала киша и пад температуре. Али ово доба може да буде незгодно за стилизовање. Док нам се меша лето и јесен,  не знамо за које годишње доба да се обучемо. Да ли да носимо лагану одећу од лана или да се полако пребацимо на слојевито облачење?


Одлучујемо се на оба корака, јер су ови дани савршени за мешање летњег и јесењег стила. Чак је ово доба многим стилистима омиљено јер је најзанимљивије за стилизовање. Нашли смо 8 лаких комбинација које ће вас сигурно инспирисати за наредне дане. 



1. Сако у јаркој боји + фармерке + плитке чизме



Фармерке равног кроја, једноставна мајица (црна или бела), плитке чизме или патике чине једноставну комбинацију која свима добро стоји. Онда им додајемо сако у јаркој боји који као специјалан зачин улепша цео изглед. Торба такође може да буде у неутралној боји. Ово је савршен изглед за посао, али и било коју активност. 



2. Фармерке + јарка кошуља + балетанке



Ово је комбинација која поручује да ипак још није крај лета! Али да напокон можемо да носимо фармерке, јер се више не топимо на асфалту као претходна два месеца. Фармерке равног кроја (које спадају у обавезне основне јесење комаде) комбинујемо са кошуљом у јаркој боји и балетанкама/мокасинама/штиклама. Ово је изглед који је прикладан за посао, пиће после посла, родитељски... свуда ћете изгледати феноменално.



3. Џемпер хаљина



Кратка или дуга џемпер хаљина је комад који решава скоро целу дилему комбиновања. Хаљину ћемо упарити уз чизме/лоафер ципеле или патике неутралне боје, неутралну ташну и спремне смо за излазак. Можете додати и шик каиш овој комбинацији. 



4. Фармерке + мокасине + тренч



Омиљена класична комбинација широм света се састоји од фармерки, мокасина, једноставне црне или беле мајице и дугог или кратког тренча. У овој комбинацији ћете увек изгледати стилизовано, само се држите неутралних боја и класичних кројева.



5. Монохроматски тексас



Цела комбинација у тексасу је савршена за јесен и пролеће. У јесен фармерке комбинујемо уз тексас кошуљу. Тексас кошуљу може да замени и плава кошуља, која је у сличној боји тексаса да би добили монохроматски ефекат. Обувамо патике, лоаферке или плитке чизме. И добили смо још једну опуштену, али сређену јесењу комбинацију.



6. Фармерке + кардиган + чизме



Ово је преудобна комбинација са савршеним јесењим вибрацијама! Фармерке равног кроја комбинујемо уз плитке чизме преврнуте коже и кардиган у истој нијанси. Испод кардигана носимо једноставну црну или белу мајицу. 



7. Беле фармерке + беж џемпер



Светле нијансе дају романтичну јесењу ноту овом изгледу. Беле фармерке комбинујемо уз светло беж џемпер и исте чизме од преврнуте коже као у претходном примеру. Додајемо мекани шешир и торбу у сличним беж-браон нијансама.



8. Мини сукња + чизме + пругаста мајица



Овај изглед је савршен микс лета и јесени. Мини сукњу (може да буде и од тексаса) ћемо упарити са танком блузом са пругама, тексас прслуком и кожним чизмама до колена. Боја торбе треба да буде исте боје као чизме. 



Фото: Пинтерест

Постави коментар