Основни комади који заслужују да заувек буду у вашем ормару

7.9.24

 


Класична гардероба у неутралним бојама је кључ успеха свачијег стајлинга. Своју личну колекцију увек крећемо да градимо прво од ових комада. Основни комади се лако стилизују уз друге основне комаде, али и упадљиве комаде у необичним бојама. Скоро су па имуни на трендове. Тренч капут, тексас јакна, фармерке се сваке године помало мењају, али претходни модели не застаревају тако брзо. Оно што је најважније јесте да класични комади фантастично стоје апсолутно свима. Пошто ова гардероба има толико предности, одлучили смо да направимо за вас списак 10 неопходних основних комада које требате да имате за јесен.



1. Тренч капут



О тренчу смо већ причале у неколико постова, и сигурно ћемо причати о њему до почетка зиме. Јер је тренч капут генијалан за јесен. Измишљен је у Енглеској, где је увек па неко променљиво јесење време тако да је створен за следећа два-три месеца у Србији. Одличан је за нешто преко, слаже се готово уз све и његова беж боја га чини посебно софистицираним. Такође је прелеп тренч у маслинасто зеленој боји, али и тренч у краћој варијанти.



2. Џемпер на пруге



Џемпер на пруге је класичан комад који је међу омиљенима у Француској. Сви га носе. У исто време је опуштен и елегантан. Савршен је за сваки дан, канцеларију и друге прилике кад желимо да изгледамо софистицирано. Подсећа на стил Коко Шанел, зар не? Одлично се комбинује уз тренч, што можемо видети и на претходне две фотографије.



3. Беле фармерке



Беле фармерке су тако елегантне! Поготово ако их комбинујемо уз неутралне боје. Знамо да се лако прљају, али вредне су ризика. Феноменално се комбинују уз џемпер на пруге и црне аксесоаре. Преко можемо да додамо и тренч. Већ видимо како су основни комади практични јер се сви међусобно генијално комбинују. 



4. Црвени џемпер



Црвена није неутрална боја, али смо црвени џемпер ипак убацили у класичну колекцију. Одлично се слаже са осталим комадима и тако је женствен. Ускоро ће се наћи у свим продавницама брзе моде јер сви желе овај тренд.



5. Црне панталоне



Класичне црне панталоне са ширим ногавицама су тако свестране да их чак можемо носити са патикама, иако спадају у елегантне комаде. Комбинујемо их уз неутралне боје. У зависности од других комада у изгледу, можемо их носити у свакој прилици. Ако их комбинујемо уз штикле/балетанке и елегантну мајицу, добијамо изглед за било који елегантан догађај. Уз патике и класичну црну/белу мајицу их можемо носити свакодневно, и на посао.



6. Црна и бела мајица



Квалитетну, класичну мајицу у црној или белој боји ћете моћи да носите целу јесен, уз скоро сваку комбинацију. Одличан је стајлинг кад је упашемо у панталоне и додамо каиш, као на два изгледа изнад. Црна мајица уз црне панталоне и црни каиш чине савршену монохроматску комбинацију. 



7. Лоафер ципеле



Лоаферке су ципеле које планирамо да носимо што више ове јесени. Елегантне су, пословне и шик у исто време. Комбинујемо их уз фармерке и класичну мајицу, али и беле панталоне и џемпер на пруге. Савршено се комбинују уз све комаде са ове листе.



8. Прслук џемпер



Пресладак комад који је резервисан само за јесен јесте прслук-џемпер. Носимо га и на посао. Изаберите га у неутралној боји и моћи ћете да га комбинујете уз све комаде са ове листе. Погледајте како добро изгледа са белом мајицом испод.



9. Фармерке равног кроја



Иако за ову јесен најављују да ће се уске фармерке вратити на велика врата, за основну колекцију смо ипак изабрале фармерке равног кроја. Свестраније су и боље стоје свакој фигури од уских фармерки. Одлично стоје на лоафер ципеле и неутралне комаде са листе.



10. Класичан сако



Класичан сако у сивој или беж боји је основни комад који је слаже уз апсолутно све, па чак и старке. Наиме, комбиновање сакоа уз старке је тренутно популарно за свакодневне обавезе. За посао га ипак комбинујемо уз лоаферке.



Фото: Пинтерест

Постави коментар