14 летњих трендова које изнова носимо до септембра

19.6.24


 

Много трендова ће бити популарно у току лета, али ових седам ће бити најупечатљивији. У односу на прошло лето кад су се носили класичнији кројеви, овог лета креативност побеђује. Јарке боје и хеклани материјали чине тренутну сезону забавном, али су се на листи нашле и класичне боје и комади.



1. Силиконске сандале



Популарна летња обућа деведесетих се враћа на сцену и изгледа боље него икад. Силиконске сандале су дизајнери претворили у шик и тренди обућу, па су зачас и куће високе моде ускочиле у овај тренд. Чуди нас да се нису раније сетили ових непревазиђених сандала, јер поред тога што може да се игра са облицима, силиконске сандале су савршене за лето јер могу да се наквасе, испрљају и лако оперу - поред стила нуде и практичност. 




2. Ресе



Овог лета ће свака трећа сукња имати ресе! Што и не би, кад су преслатке и тотално нам дају летње вибрације! Зара је ускочила у овај тренд и на њиховом сајту смо нашли класичну летњу хаљину са ресама. Савршен је комад и за плажу и ван ње. 




3. Црвена боја



Прошлог лета је Барби розе владала трендовима, али за лето 2024. спремите црвене комаде и то у јаркој нијанси. Монохроматска црвена комбинација изгледа тако добро - када можемо носити апсолутно сваки комад у овој боји.



4. Хеклање



Летње врућине нас често спречавају да експериментишемо са стиловима и материјалима, али хеклани материјал је стигао да дода мало текстуре нашем летњем стилу. Брендови праве преслатке комаде јер је хеклани материјал неодољиво романтичан.


Комплет са слике изнад је марке МУМУ који се може наручити само преко њиховог сајта и достављају у целом свету, док мајицу и панталоне са слике испод можете купити у Зари.




5. Полу-провидна сукња



Комад који је већ неко време на сцени добија и летњу верзију. Ово је уствари мини сукња са провидним материјалом који је на неки начин чини дужом. Класичан је комад који феноменално стоји свима и тренд је који неће ускоро успорити, па је вредна улагања.


Сукња са слике испод је из Заре




6. 100% бело



Једна од најсавршенијих боја за лето је бела. Уколико желите безвремен и шик изглед који можете брзо склопити, одлучите се за монохроматско белу комбинацију. Сваки комад нека буде у белој боји, једино торба или обућа могу да одударају, али нека буду неке загасите боје (никако јарке).


7. Класичне кошуље на штрафте



На посао морамо ићи и лети, али зато имамо савршен комад и за те прилике. Класична кошуља на штрафте изгледа тако шик кад се стилизује у летњој верзији. Заврнути рукави, уз мини сукњу и опуштен вајб. Кад склапате ову комбинацију мање размишљајте о томе да је за канцеларију, а више о томе да је за лето. Штрафте у било којој боји ће бити савршене.




Фото: Пинтерест, Зара, Atlantic-Pacific, The Row

Постави коментар