Бела мајица - савршен класични комад за лето

14.6.24


Само неколико основних комада може да преживи промене трендова - фармерке, тексас јакна, беле патике и наравно бела мајица. Бела мајица је почетком прошлог века сматрана (као и фармерке) као део радничке униформе. Али су је дизајнери усавршили (опет као фармерке) и сада је постала наш омиљени комад за лето и сунчане дане било ког годишњег доба.


Бела мајица може да се уклопи у бројне комбинације и стилове. Сви тражимо савршену белу мајицу и сваки бренд тврди да су баш они направили савршен крој; али ми је још нисмо нашли. Мада јесмо нашле неколико модела који су близу савршенству. 

Бела мајица, као основни комад, је лака за комбиновање и свима феноменално стоји, па зато треба да буде део ваше капсула колекције за лето. Данас је комбинујемо на 6 начина са комадима које вероватно већ имате у ормару.



1. Уз фармерке



Кад лети температура не прелази 30 степени, фармерке су наш најбољи пријатељ за брзо и ефикасно облачење. За лето бирамо светле фармерке које се тако савршено слажу уз белу мајицу. Додајемо им наш омиљени минималистички накит, наочаре за сунце и сандале и торбу у крем боји. Еспадриле и плетена торба су савршене за опуштен дан, док су беж салонке и кожна торба одличне за посао.



2. Бела комбинација



Монохроматска бела комбинација је савршена за лето. Белу мајицу можемо да комбинујемо уз белу сукњу или беле фармерке. Опет бирамо беж аксесоаре - сандале и торбу, јер лето захтева светле нијансе. 100% бела комбинација ће заувек изгледати скупо и елегантно.



3. Уз тексас сукњу



Бела мајица + кратка тексас сукња + беле патике су наша омиљена комбинација. Али тексас сукња средње дужине мења мини кад нам је потребна елегантнија верзија овог изгледа. Патике можемо да заменимо сандалама, додајемо наочаре за сунце и плетену торбу наравно.



4. Дупли тексас



Спортски савршен изглед за сваки дан може да се коригује. Увек крећемо од тексас сукње и беле мајице. Додајемо и тексас јакну јер ништа не дефинише стилизовану комнибацију као дупли тексас. За аксесоаре можемо да бирамо црну обућу, црну торбу и црне наочаре за сунце. Или за светлију верзију - белу обућу, бела/крем торба и наочаре за сунце у некој јаркој забавној боји.



5. Тиграсти принт



Тиграсти принт се вратио на велика врата и већ видимо да је преокупирао највећег трендсетера - Зару! Убедљиво се најлакше комбинује уз белу мајицу - дибићете шик и лаган изглед. Није важно да ли су панталоне или сукња, оба комада у тиграстом принту одговарају белој мајици. Обућу и торбу бирамо у белој/крем/црној боји. Додајемо и минималистички накит.



6. Уз сако



Понекад је тешко облачити се за канцеларију по летњим врућинама, али бела мајица ће помоћи. Буквално је можете носити сваки дан уз другачије комаде, јер се уз све слаже. И сваки пут ћете изгледати феноменално. То је моћ основних комада. Бела мајица савршено одговара било ком сакоу. Комбинацији додајемо неутралну сукњу (може и тексас) и наше омиљене неутралне сандале. Добили смо пословни изглед из снова!


Фото: Пинтерест

Постави коментар