Да ли Crocs папуче могу да се носе на црвеном тепиху? Брук Шилдс каже да!

19.6.24

 


Тони Награде (Tony Awards) у Њујорку у четвртак вече су сазвале бројне звезде у свету Бродвеј продукције. Познати су се наравно појавили у свом најбољем и иновативном издању, али је све симпатије интернета покупила прелепа Брук Шилдс (Brooke Shields). 


Брук се појавила у познатим Crocs папучама у јаркој жутој боји, које је упарила уз хаљину дизајнерке Monique Lhuillier, која је у истој нијанси жуте. Али популарне кроксице су биле једино решење за 59-њу глумицу јер је само три дана раније имала операцију на оба стопала! И опет је имала снаге да се појави на овако великом догађају, изгледајући савршено и што је још важније, феноменално расположено. 

Брук је изјавила да је желела да носи баш ову хаљину и да је имала среће да је нашла Крокс папуче у истој нијанси жуте боје. 

Надамо се да Кроксице неће постати популарне за отмене догађаје јер дефинитивно нису елегантне, али их је Брук савршено изнела јер као што је рекла - није могла ништа друго да обује.



Крокс папуче су се први пут произвеле 2004. године. Сви имају подељено мишљење о џомбастим папучама са рупама за сваки дан. Постале су основни комад као кломпе или јапанке. Чак су и дизајнери високе моде направили своју верзију кроксица у сарадњи са овом америчком компанијом.



Photo: Getty Images

Постави коментар