Патике + хаљина је кључна комбинација Наоми Кембел

2.7.24


Наоми Кембел обожава патике и фантастично их стилизује! Легендарна манекенка већ дуже време избегава штикле за формалне догађаје, и уместо њих стилизује патике уз елегантне хаљине. Дуо патике + хаљина би могао постати њен препознатљив стил. Јер је и удобност стајлиш!



На последњој недељи високе моде у Паризу, Наоми је упарила Најк дубоке патике уз Шанел комплет. На Шанел ревији јесте виђена у штиклама, али се после ревије преобула јер је удобност ипак најважнија. Наоми су вероватно штикле досадиле након 30 година владавине пистом.



На сваком догађају, Наоми савршено стилизује патике. Погледајте на слици изнад како зелене Најк патике фантастично допуњују секси маслинасто зелену хаљину. 



Савршена комбинација за лето се састоји од хаљине и патика. Наоми је феноменално стилизовала свакодневну комбинацију коју можемо носити на посао и у скоро свакој прилици.



Легендарна манекенка се чак појавила на МЕТ гали у патикама, мада на журци после појављивања на црвеном тепиху. Ова комбинација нам показује да и ми можемо да носимо елегантне хаљине уз патике на елегантним дешавањима - венчањима рецимо. Гарантујемо да ћемо моћи дуже да играмо коло ако имамо удобну обућу.


Фото: Getty Images

Постави коментар