4 најпопуларнија летња тренда за одмор

2.8.24

 


Стајлинг на одмору се помало разликује од стајлинга код куће. На одмору само желимо да смо максимално опуштени и да нам је удобно, али не желимо да посустајемо са тренди комбинацијама.


Сваког лета приметимо специфичне трендове које туристи спонтано направе популарним. Модне куће предложе неколико трендова, али људи су ти који уствари праве трендове.


Погледајте 4 тренда која су популарна на туристичким местима овог лета.



1. Сувенир мајице



Тако једноставно, а тако шик. Једноставне мајице са местом које сте посетили су најпопуларнији комад сезоне. Комбинујемо их лако: уз тексас шорц и сандале, или патике. Сувенир мајица је већ главни комад у изгледу, па јој додајемо основне и неутралне комаде.


Мајица изнад је са Етсија.



2. Јапанке



Чувене јапанке су основни комад који морамо имати за сваки одмор. Само на одмору можемо носити јапанке уз сваку комбинацију. Не морамо ни да бринемо да ли ће се наше јапанке у јаркој боји или принту уклапати уз остатак изгледа - фора за одмор и јесте у томе да имамо папуче за плажу које се истичу.


Јапанке изнад су Duvin Design.



3. Вез



Вез је тако романтичан и тако савршен за лето. Поготово у белој боји. Помало провидан вез је хит лета. Лако се комбинује уз неутралне боје, поготово тексас.

Хаљину са насловне слике, као и блузу изнад смо нашли у Х&М-у.



4. Све на пруге



Пруге су једноставан принт који даје вибрације елегантне опуштености. Од хаљина, једноставних сукњи, до кошуља и шорцева који личе на пиџаму, пруге су свуда. Свима савршено стоје и комбинују се фантастично уз јапанке као и сувенир мајицу!


Хаљина и комплет шорц-кошуља су из Х&М-а.




Фото: Х&М, Etsy, DuvinDesign

Постави коментар