7 боја које ћемо виђати свуда ове јесени

27.8.24

 

Како нам се ближи јесен, тако све више виђамо нежне загасите боје које полако мењају јарке летње нијансе. Уколико су вам досадиле врућине и недостаје вам слојевито облачење (јер се слојевито облачење савршено стилизује), онда су ово боје за вас. 


Сваке јесени виђамо сличне нијансе беж и браон, које нам никад неће досадити; али ове сезоне су се ушуњале интересантне нијансе које ће засигурно бити још популарније. 1. септембар није знак само за школарце да се уозбиље, већ и за нас одрасле. Стајлинг најављен за јесен савршено одговара овом пословном-озбиљном стилу. Погледајте којих 7 нијанси боја ће обележити предстојеће месеце.



1. Маслинасто зелена и боја жалфије



Загасите боје су најбољи део јесењих стајлинга. Маслинасто зелена се савршено уклапа у ову сезону и лако се комбинује са осталим јесењим нијансама. Феноменалан комад у овој боји је тренч капут, у краћој или дужој нијанси. Тренч је најпопуларнији у препознатљивој беж нијанси, па ћете сигурно остати запажени у боји маслине. Модел изнад је из Х&М-а



Боја жалфије је нешто нежнија зелена боја која се одлично слаже уз неутралне нијансе, за најсигурнију опцију. Кардиган изнад је савршен за дане до краја новембра. Нашли смо га у Зари.


2. Црвена




Јарка црвена боја полако расте у популарности већ неколико сезона. Савршено се уклапа и у јесење комбинације. Одлично изгледа уз маслинасто зелену боју. Панталоне изнад су из Заре, као и црвена кошуља на насловној слици. Оба комада су феноменална за свачију личну колекцију. Кладимо се да нико у канцеларији неће имати црвену пословну кошуљу. 


3. Боја шљиве



Ово је боја коју највише ишчекујемо за јесен! Елегантна дарко љубичаста боја је савршен микс елеганције и софистицираности која нам је потребна за пословне дане у септембру. Сако и панталоне изнад су из Заре.

Кошуља на пруге у боји шљиве је такође изванредна опција јер је овај тренд, као што смо причале у неколико наврата на сајту, класичан али и тренутно популаран. Лако се комбинује за посао или било коју другу прилику. Кошуља на пруге уз фармерке и неутралне аксесоаре је генијална комбинација за јесен.




4. Беж



Класична јесења боја која нам никад неће досадити јесте беж. Кад имамо доста комада у овој неутралној нијанси, свакодневни посао стилизовања себе постаје много лакши. За јесен бирамо првенствено основне комаде у беж боји, као што су сако, јакна, панталоне; али и ципеле и торбе. Јакна изнад је из Заре и савршена је за прелазно време. Можемо је носити све до првог снега. 

Панталоне испод су такође из Заре. Пошто ова компаније тако добро прати трендове, скоро цео овај пост је са комадима са њиховог сајта. Чак су савршено дизајнирали беж панталоне са нијансом тамно зелене која ће бити тако популарна ове јесени.




5. Бордо



Бордо боју посматрамо као старију сестру црвене; озбиљнија је и савршенија је за пословне прилике. Изглед изнад је опет из Заре. Панталоне у бордо боји као и ципеле су комади који ће се слагати уз све. Савршени су основни комади за јесен и очекујте да ћете их носити редовно. Неочекивана боја која је савршена уз бордо је светло розе


6. Светло плава



Освежавајућа боја за јесен јесте светло плава. Комбинујемо је уз неутралне боје. Одлично се слаже и уз светао тексас, кад скоро добијемо монохроматску комбинацију. Џемпер изнад је из Заре


7. Златна



Златна боја се одлично слаже уз јесење поподне кад сунце има скоро па позлаћену боју. У току пролећа и лета је путер жута преовладавала трендовима, па је у јесен тамнија нијанса жуте преузела. Златна боја се изнова враћа на модну сцену јер нам реално никад неће досадити. Танак џемпер у златној металик нијанси се полако појављује у продавницама брзе боје. Одличан је упечатљив комад који стилизујемо уз неутралне нијансе и добијамо шик изглед.

Панталоне у златној нијанси су такође сензационалан комад који комбинујемо уз црне комаде ако желимо озбиљнију комбинацију, или уз беж комаде ако желимо нежну комбинацију која мало подсећа на монохроматску. 



Фото: Зара, Х&М, Пинтерест

Постави коментар