Како додајемо боју нашој неутралној комбинацији

14.8.24

 


Неутралне комбинације јесу врхунске, али понекад желимо да додамо мало боје нашем свакодневном изгледу. Али шта ако додавање боја доводи у питање наш досадашњи стил? Јер је стилизовање много теже са бојама. 


Трик је у додавању једне боје и то у малој количини. Само један комад у комбинацији треба да буде у боји. Није важна која је то боја. Цела комбинација је ионако неутрална, тако да се било која боја одлично уклапа. Уколико желите да додате минимално боје, изаберите аксесоаре у боји, или можда више комада у боји. Погледајте наша решења.



1. Ципеле у боји



Ципеле у боји додају шик моменат неутралној комбинацији. Ципеле у јарким нијансама су тренутно у тренду и долазе у толико феноменалних боја. Није важно да ли желите спортску или пословну комбинацију, само ципеле у боји ће учинити ваш изглед стилизованим. Патике у боји ће бити главни тренд за јесен и намеравамо да га искористимо. 



2. Торба у боји



Као што комбинујемо ципеле у боји, на исти начин комбинујемо и торбу у боји. Уз комбинацију неутралних тонова или целе комбинације у једној боји - ово је чувена монохроматска комбинација. Стилизовање никад није било лакше.



3. Сако у боји



Уколико желите више боје, одаберите сако у боји. Сако у црвеној боји ће бити пун погодак. Сако ће добити главну улогу у комбинацији, али ће изглед остати углавном неутралан захваљујући основним комадима у белој, беж, црној и сивој боји. Боју тексаса такође рачунамо као неутралну.



4. Аксесоари у боји



Наочаре за сунце у јаркој боји су генијална стајлинг опција за било које годишње доба. Одлично се уклапају уз неутралан изглед и дају му забаван фактор. Поред наочара можемо додати и торбу у истој нијанси или ципеле. Два јарка комада у неутралној комбинацији изгледају одважно, али комбинација ипак остаје углавном неутрална. Три комада у јаркој боји (као на насловној слици) већ чине комбинацију мање неутралном, али дефинитивно још одважнијом. Испробавањем различитих комада ћемо увидети која опција највише одговара нашем личном стилу.

Постави коментар